Menu

After Summer School

After Summer School

“Dealen in de sandwichVeel mensen in jouw directe omgeving willen hun verantwoordelijkheid bij jou neerleggen. Goed voor jouw ego, maar slecht voor jouw gezondheid en de zelfredzaamheid van de medewerkers.

Inextern heeft een Summer School opgezet, waarin je met gelijkgestemden worstelingen en uitdagingen kunt delen en hiermee jouw rol & positie als manager zult versterken. Door het toepassen van aangereikte tips & tricks uit de praktijk zullen jouw frontliniemanagers en medewerkers (nog) meer eigenaarschap vertonen en faciliteer jij dat ze meer als team gaan functioneren. Daarnaast leer je jouw ‘baas’ en stafdiensten beter te beïnvloeden en ‘last but not least‘ heb je m.b.v. een buddy jouw eigen doelen helder(der) gekregen en weet je jouw directe omgeving hierin mee te krijgen.

Inextern biedt een relaxte en leerzame atmosfeer, waarin je middels nieuwe inzichten energie bijtankt. Deelnemers komen uit zowel het bedrijfsleven als de overheid. Onze ervaring is dat deze sectoren veel van elkaar leren.

Programma

Je bent manager en hebt vanuit die rol een belangrijke motiverende en sturende rol richting de frontliniemanagers (teamleiders en ploegchefs). Daarnaast zorg je voor een juiste coördinatie met allerlei andere disciplines. Een uitdagende job, waarbij veel verantwoordelijkheid op jouw schouders rust. Kunnen ‘dealen’ met allerlei belangen en verschillende menstypes zijn 2 cruciale succesfactoren. Daar komt bovenop het goed kunnen managen van je eigen leidinggevende. Niet zelden bekruipt jou het bekende ‘sandwichgevoel’, waardoor je dreigt de controle te verliezen. Al met al ‘a hell of a job’, die vraagt om zo nu en dan ook eens bewust stil te staan en met gelijkgestemden uit andere organisaties te spiegelen en te leren.

Opzet:

  • 3 bijeenkomsten van ieder 1 dagdeel van 12.30 uur tot 17.00 uur bij Inextern op kantoor (afsluitende bijeenkomst op externe locatie met BBQ).
  • Elkaar coachen in buddies in voeren van teamoverleg + vertalen strategie naar werkvloer.
  • Skype coaching met consultant Inextern.
  • Werken met de Inextern-eigenaarschapsmeter.

Resultaten:

  • Tips & tricks in het oplijnen van jouw frontliniemanagers.
  • Het beter kunnen beïnvloeden van de overige disciplines en het managen van jouw eigen ‘baas’.
  • Vergroten van eigenaarschap van jouw medewerkers.
  • Jouw doelen en strategie vertalen naar houding en gedrag van medewerkers

Waar: Inextern
Doelgroep: Managers
Periode: augustus 2020
Kosten: € 995,00 excl.BTW

Meer weten?

Latest posts by Louwe van der Wal (see all)
Latest posts by Richard Lubbers (see all)
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.