Menu

Samenwerkende partners

WaardenManagement

WaardenManagement biedt u concrete handvatten om prestaties te verbeteren en werkplezier te vergroten binnen organisaties. Direct gekoppeld aan thema’s zoals leiderschap, communicatie en samenwerking.

 

Met onze instrumenten en diensten laten wij u op een eenvoudige en snelle wijze inzien wat mensen, teams en organisaties beweegt. Hiermee kunt u allerhande situaties doorgronden, knelpunten oplossen en zeer effectief werken aan de verdere ontwikkeling van uzelf, uw team en/of uw organisatie.

Scheper.Co

Scheper & Co adviseert en ontwerpt sterke en slimme organisaties door innovatieve oplossingen te bieden waarmee producten, processen en mensen naar een hoger plan getild worden. Het resultaat is een hogere efficiency, een slimmer ontwerp en meer betrouwbaarheid. Hun advisering impliceert verandering. Om deze gedragen en geborgd te krijgen dienen leidinggevenden en medewerkers de verandering te omarmen. Het betrekken van mensen bij de verandering en ze daarin zeggenschap geven is dan de sleutel tot succes. Inextern helpt om de verandering succesvol door te voeren in de rollen van ontwerper, coach, trainer en procesbegeleider. Een mooie samenwerking dus!