Menu

Maintenance Manager

Maintenance Manager

Functieprofiel

“Enthousiaste en verbindende manager die door teamwork het onderhoud en de techniek continu verbetert ten gunste van een effectief productieproces”

Standplaats Hoogezand & Sappemeer

Eska is per direct op zoek naar een Maintenance Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de Technische Dienst van beide locaties. Hierbij geef je direct leiding aan de Technische Dienst op locatie Hoogezand en stuur je tevens de Manager Techniek van de locatie Sappemeer aan. Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het correctieve en preventieve onderhoud inclusief het beheer aan de technische installaties. Daarnaast coördineer je de modificatieprojecten. Hierbij horen ook de personele begroting, het initiëren van investeringsvoorstellen en het maken van contractafspraken met leveranciers voor de inhuur van derden. Je stelt het meerjarig onderhoudsplan voor de Technische Dienst op en bent verantwoordelijk voor het realiseren van de in het jaarplan opgestelde doelen en het daarbij behorende jaarbudget. Je bent continu gericht op verbetering en ontwikkelt de afdeling samen met de manager Techniek Sappemeer naar een hoger level. Het is jouw taak om verbetertrajecten in gang te zetten en te begeleiden. Daarbij geef je jouw medewerkers inzicht en creëer je draagvlak. Het ontwikkelen van medewerkers en het stimuleren van effectief teamwork binnen de afdeling behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je bent de sparring-partner van de productiemanager, samen zorgen jullie voor een optimaal functionerend productieproces. Zo ontwikkel je Eska naar een continu op verbetering gerichte maintenance organisatie waarbij downtime tot een minimum wordt teruggebracht. Je ziet toe op het naleven van de bijbehorende voorschriften en instructies. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel.

Functie-eisen

De Maintenance Manager is door zijn of haar enthousiasme en gedrevenheid in staat om medewerkers mee te krijgen in veranderprocessen. Kenmerkend voor jouw stijl van leidinggeven is dat je resultaatgericht, analytisch en verbindend bent. Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO- dan wel WO-niveau en hebt ervaring binnen een technische productieomgeving, bij voorkeur in de procesindustrie. Je hebt kennis van en ervaring met onderhoudsprocessen en systemen. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met WCM, Lean Six Sigma en TPM.

Bedrijfsprofiel

Eska is de wereldmarktleider voor grafisch karton. Eska is van oudsher een traditioneel productiebedrijf, maar is zich volop aan het ontwikkelen. In november 2016 heeft Eska de Groninger Ondernemersprijs op overtuigende wijze gewonnen, waarmee zij met recht kunnen zeggen dat het een voorrecht is om voor Eska te mogen werken. Uit 100{27ea5883e9eaabfd58f1fe40fb9666475c3f1adf18e60e19042aaba28521648c} gerecycled papier maakt Eska meer dan 250.000 ton karton in twee fabrieken in Hoogezand en Sappemeer. Daarnaast heeft Eska distributiecentra in Virginia (USA), Milaan en Barcelona. Eska karton wordt onder andere gebruikt voor boeken (o.a. Harry Potter boeken), ordners, puzzels en luxe verpakkingen. Zo wordt het karton voor de luxe verpakkingen van o.a. Gucci bij Eska gemaakt.

Aanbod

Eska biedt een zelfstandige, boeiende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een fulltime dienstverband, salarisrange 70K – 90K en prima overige arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je zin in deze uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter middels onderstaande button: ‘Reageren’. De werving- en selectieprocedure wordt uitgevoerd door Inextern Recruitment.

Plannning procedure:

  • Je kunt reageren tot 7 februari 2019;
  • 1e ronde gesprekken bij Inextern in Groningen: 28 januari – 8 februari 2019;
  • 2e en 3e ronde gesprekken bij Eska in Hoogezand of Sappemeer: 11 – 23 februari 2019;
  • Tenslotte volgt een arbeidsvoorwaardelijk gesprek met de gekozen eindkandidaat, benoeming bij voorkeur voor 1 maart 2019;
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.