Menu

Richard Lubbers levert als adviseur al meer dan twintig jaar succesvol zijn bijdrage bij het professionaliseren van uiteenlopende organisaties. Zijn expertise ligt in het begeleiden van (management) teams en specifiek bij het doorvoeren van verbeteringen op alle niveaus in de organisatie. Hierbij is het versterken van de rol & positie van de laagste laag leidinggevenden (frontliniemanagers) een belangrijke doelgroep. Deze doelgroep is immers cruciaal bij het daadwerkelijk omzetten van de ambitieuze plannen in concrete verbeteringen op de werkvloer.
Wat Richard typeert is zijn nuchterheid en pragmatische aanpak. Richard laat zich niet leiden door de vraag van de klant, maar gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. Hij durft te benoemen wat hij ziet en hoort en weet samen met zijn klanten tot ontwikkeling over te gaan.

“Ik zie mijzelf als hulpmiddel voor de organisatie om veranderingen of verbeteringen door te voeren met en door de mensen in het team. Mijn stijl kenmerkt zich door kernwoorden als nuchter en pragmatisch, daarbij durf ik mogelijke fricties bespreekbaar te maken. Het is mijn persoonlijke drive om gezamenlijk vast te stellen wat de gewenste verandering of verbetering moet zijn en vervolgens met medewerkers en management aan de slag te gaan om dit te realiseren”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.