Menu

De manier van training en begeleiding is een gerichte, directe, pragmatische en een no-nonsens aanpak.

— Henny Leyrik – DOC Kaas

Via P&O ben ik in contact gekomen met Inextern, omdat we op zoek waren naar een partij die ons als management kon ondersteunen in coaching van de afdelingschefs.

De afdelingschefs hebben vaak moeite om mensen gericht aan te sturen, vooral als het om corrigerende issue’s gaat. De opleiding ‘Leidinggeven in de frontlinie’ sluit dan ook goed aan en is door mij en de deelnemers als zeer positief ervaren.

De manier van training en begeleiding is een gerichte, directe, pragmatische en een no-nonsens aanpak, waardoor de deelnemers er zelf plezier aan beleven en echt het gevoel krijgen dat ze ermee geholpen worden.

Hierdoor heb ik later nogmaals gebruik gemaakt van de expertise van Inextern voor een teambuildingdag.

Op dit moment van schrijven sta ik aan de vooravond van een organisatiewijziging en gezien de ervaring met Inextern denk ik dat ik ook hierbij gebruik zal maken van hun expertise om deze wijziging tot een succesvolle organisatiestructuur te brengen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.