Menu

Wat Inextern zo bijzonder en succesvol maakt is de inhoudelijke kennis, laagdrempeligheid, openheid en verbinding met de mensen.

— Rene Vijge – Teammanager Vitens

In mijn functie als leidinggevende heb ik een groot aantal jaren ervaring en heb het genoegen gehad om met Inextern te mogen samenwerken. Samen met Inextern heb ik een aantal verschillende teams mogen helpen in de teamontwikkeling. Wat Inextern zo bijzonder en naar mijn mening succesvol maakt bij het ontwikkelen van een team is de inhoudelijke kennis en laagdrempeligheid, openheid en verbinding met de mensen. Hierdoor schept dit vertrouwen naar medewerkers om ze op de juiste wijze te coachen. Voor mij als leidinggevende is Inextern een juiste spiegel en daarmee een impuls voor mij in de ontwikkeling van mijn team. Inextern is innovatief en opzoek naar de passende ontwikkeling voor een team en draagt dit juist uit.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.